January 3, 2022

Frepart levererar läkemedelsställ till GlaxoSmithKline

”Med väldigt många nöjda butiker genom åren är GSK naturligtvis också mycket nöjda med de läkemedelsställ som Frepart tillhandahåller."

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare är, med starka varumärken såsom Alvedon, Voltaren, Otrivin, Nicotinell och Theracough, den ledande leverantören av receptfria läkemedel till dagligvaru- och servicevaruhandeln. För att även kunna erbjuda läkemedelsställ med snygg design, bra exponering och som uppfyller de lagkrav som ställs på stöldsäkerhet har man valt Frepart som leverantör.

Frepart förser GSK med ett brett sortiment av läkemedelsställ och hjälper till med att ta fram nya ställ och andra lösningar när behov uppstår. Frepart håller också i logistiken runt läkemedelsställen, d v s lagerhållning, direktutskick, montage, service, etc.

”Med väldigt många nöjda butiker genom åren är GSK naturligtvis också mycket nöjda med de läkemedelsställ som Frepart tillhandahåller. Bra kvalitet, snygga och funktionella produkter, hög servicekänsla, flexibilitet och snabba leveranser bidrar också till vårt positiva intryck av Frepart.”

Per Hildinge, försäljningschef GlaxoSmithKline

Tillbaka till nyhetsarkivet